Verwijderen verouderde spouwmuurisolatie
Liquid error: No such theme file 'includes/components/isolatiegilde.plate'
Alpha Isolatie - Spouwmuur isolatie Veenendaal-1 kl-header kopie

Verwijderen verouderde spouwmuurisolatie

Verwijderen verouderde spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een goede manier om jouw wooncomfort flink te verhogen. Met een goed geïsoleerde spouwmuur ontsnapt er in de winter namelijk minder warmte, terwijl je woning in de zomer juist lekker koel en comfortabel blijft. Ook is het isoleren van de spouwmuur goed voor een verhoogd energielabel en daarmee een hogere woningwaarde.

Vraag persoonlijk advies aan

Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

Vraag advies aan
Hoe gaat het in zijn werk?

We vervangen deze verouderde isolatie door enkele stenen uit de gevel te verwijderen en gaten te boren in het voegwerk. Daarna plaatsen we onder in de gevel en boven de lateien een zuigmond die is aangesloten op een krachtige, op brandstof werkende zuiger. Via de geboorde gaten gebruiken we een injectienaald met een persluchtdruk van 16 bar om het oude isolatiemateriaal naar de afzuiger te blazen, waardoor we de spouwmuur van onder naar boven en weer terug van boven naar beneden reinigen.

Het vervangen van oude isolatie is een arbeids- en materieel intensieve klus. Tijdens de werkzaamheden kan het rondom de woning wat rommelig zijn, maar we zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Hoewel het vervangen van oude spouwmuurisolatie kostbaar en tijdrovend kan zijn, biedt het de mogelijkheid om jouw huis te voorzien van hoogwaardige isolatie waar je jarenlang van kunt genieten.

  • checkmark

    Prettig binnenklimaat

  • checkmark

    Lagere energierekening

  • checkmark

    Hoger energielabel

Onze diensten
34 - Alpha Isolatie vloer
ALPHA_Icoontje__Vloer Vloerisolatie
35- Alpha Isolatie bodem
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur Bodemisolatie
26 - Alpha Isolatie dak
ALPHA_Icoontje__Dak Dakisolatie
41 - Alpha Isolatie
ALPHA_Icoontje_Wand Tussenvloer en wandisolatie
Gratis advies Persoonlijk advies, op maat gemaakt
calendar Stap 1. Adviesgesprek

Fijn dat je wilt kennismaken. Zet jij de eerste stap? Bel of gebruik dit formulier. Binnen één werkdag plannen we de afspraak in voor de analyse op locatie.

vergrootglas Stap 2. Analyse en offerte

Onze vertegenwoordiger komt langs bij je thuis. Hij analyseert jouw isolatie-wensen én woning. Je ontvangt een vrijblijvende offerte waar je rustig over na mag denken.

gereedschap Stap 3. Ontvang offerte

In een gratis adviesgesprek adviseren wij je eerlijk over het isoleren van jouw pand. Vraag hier jouw gesprek aan.

Persoonlijke gegevens

Ik ben geïnteresseerd in: