Tussenvloer & Wandisolatie - Alpha Isolatie
Liquid error: No such theme file 'includes/components/isolatiegilde.plate'
34 - Alpha Isolatie vloer

Tussenvloer en wandisolatie

De voordelen van zolder-, tussen- en voorzetwandisolatie

Het isoleren van de holle ruimte tussen je verdiepingsvloer, zoldervloer en/of voorzetwand kan een uitdaging zijn zonder sloopwerk. Vaak ontsnapt er ongemerkt veel warmte door de tussenvloeren of voorzetwanden. Door kleine gaatjes te boren in de verdiepingsvloeren of voorzetwanden hoeft er niets verwijderd te worden.

Wanneer je kiest voor een voorzetwand, kunnen wij deze naadloos isoleren. Door het inblazen van minerale wol worden alle leidingen en kabels meegeïsoleerd, zonder dat je zelf grote dekens isolatie eromheen hoeft te vouwen, wat kan leiden tot naden en kieren. Bovendien zijn we aanzienlijk sneller klaar, zodat je snel verder kunt met je project.

Indien je een zwevend plafond hebt waar je niet vaak komt, of waar het lastig is om het dak te isoleren vanwege de constructie, is dit de ideale oplossing. Dit geldt ook voor situaties waarbij het plafond van een kerk geïsoleerd moet worden of de zolder van een VVE.

Vraag persoonlijk advies aan

Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

Vraag advies aan
42 - Alpha Isolatie

Energiebesparing door isolatie

Met deze isolatiemethode vullen we de ruimte tussen je vloeren op met minerale wol. Vooral woningen tot 1975 hebben vaak nog houten tussenvloeren. Door deze op te vullen, bespaar je aanzienlijk op je energierekening en wordt je woonkamer of slaapkamer merkbaar behaaglijker.

Zoldervloerisolatie, tussenvloerisolatie of voorzetwandisolatie met Knauf

Voor het isoleren van je tussenvloer of voorzetwand van je woning of pand maken wij gebruik van Knauf Supafil. Als je een zwevend plafond wilt isoleren, oftewel de ruimte boven je plafond waar je beperkt kunt lopen vanwege de constructie, gebruiken wij Knauf Loft. Deze minerale wol biedt uitstekende isolerende eigenschappen en heeft een ademend vermogen.

 • checkmark

  Lagere energierekening

 • checkmark

  Prettig binnenklimaat

 • checkmark

  Hoger energielabel

Jouw woning isoleren, dat is mensenwerk
 • Vraag persoonlijk advies aan

  Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

  Vraag advies aan
 • Prettig binnenklimaat

  Onze hoge isolatiekwaliteit zorgt voor een constante en comfortabele binnentemperatuur het hele jaar door. Hierdoor ervaar je direct meer comfort in je huis, ongeacht het weer buiten. Bovendien helpt isolatie geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.

 • Lagere energierekening

  Na het isoleren hoeven je systemen voor koelen en verwarmen minder hard te werken. Het resultaat? Een aanzienlijke energiebesparing en jouw energiekosten gaan omlaag.

 • Hoger energielabel

  De investering in woningisolatie is niet weg, het is als waarde toegevoegd aan je huis. Als je woning is geïsoleerd met Alpha Isolatie is dit kwalitatieve verduurzaming. Het energielabel van je woning stijgt!

Onze diensten
07 - Alpha Isolatie Spouwmuur
ALPHA_Icoontje__Bodem Spouwmuurisolatie
35- Alpha Isolatie bodem
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur Bodemisolatie
26 - Alpha Isolatie dak
ALPHA_Icoontje__Dak Dakisolatie
34 - Alpha Isolatie vloer
ALPHA_Icoontje__Vloer Vloerisolatie
Alpha Isolatie - Spouwmuur isolatie Veenendaal-7 kl
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur_Verwijderen Verwijderen verouderde spouwmuurisolatie
Gratis advies Persoonlijk advies, op maat gemaakt
calendar Stap 1. Adviesgesprek

Fijn dat je wilt kennismaken. Zet jij de eerste stap? Bel of gebruik dit formulier. Binnen één werkdag plannen we de afspraak in voor de analyse op locatie.

vergrootglas Stap 2. Analyse en offerte

Onze vertegenwoordiger komt langs bij je thuis. Hij analyseert jouw isolatie-wensen én woning. Je ontvangt een vrijblijvende offerte waar je rustig over na mag denken.

gereedschap Stap 3. Ontvang offerte

In een gratis adviesgesprek adviseren wij je eerlijk over het isoleren van jouw pand. Vraag hier jouw gesprek aan.

Ik ben geïnteresseerd in:

Persoonlijke gegevens