Spouwmuurisolatie in één dag | Alpha Isolatie
Liquid error: No such theme file 'includes/components/isolatiegilde.plate'
11 - Alpha Isolatie Spouwmuur

Spouwmuurisolatie

De voordelen van Spouwmuur isolatie

Spouwmuurisolatie is een goede manier om jouw wooncomfort flink te verhogen. Met een goed geïsoleerde spouwmuur ontsnapt er in de winter namelijk minder warmte, terwijl je woning in de zomer juist lekker koel en comfortabel blijft. Ook is het isoleren van de spouwmuur goed voor een verhoogd energielabel en daarmee een hogere woningwaarde.

Vraag persoonlijk advies aan

Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

Vraag advies aan
Energiebesparing door het isoleren van de spouwmuur

Met de steeds verder stijgende energiekosten is de keuze voor isoleren - en voor het isoleren van spouwmuren in het bijzonder - snel gemaakt. Nóg een voordeel van spouwmuurisolatie is namelijk dat je bespaart op je energiekosten. Omdat er in de winter minder warmte uit je woning ontsnapt, hoef je minder hard te stoken om het aangenaam warm te hebben. Ook heeft spouwmuurisolatie een uitstekend terugverdien-rendement.

Producten voor spouwmuur isolatie
13 - Alpha Isolatie Spouwmuur
FoamConnect
FoamConnect wordt voornamelijk gebruikt voor het na-isoleren van bestaande woningen. Dit milieuvriendelijke schuim duwt namelijk de bestaande isolatie weg/plat en hardt daarna uit, voor een maximaal resultaat. Kies je voor spouwmuurisolatie met FoamConnect, dan boren wij net als bij EPS-parels kleine, stofvrije gaten injectiegaten in het voegwerk. Het schuim wordt via deze gaten de spouw in gespoten en dicht hier alle naden, kieren en kleine holle ruimtes goed af. En uiteraard werken wij de gaten in de voegen netjes bij in een handgemaakte kleur, zodat je nauwelijks meer ziet dat wij aan het werk zijn geweest.
EPS-parels
EPS-parels zijn kleine, grijze bolletjes van polystyreen (piepschuim), besproeid met een zeer sterke lijm. De parels en de lijm verkleven daar samen tot een vaste, goed isolerende en waterafstotende massa. Kies je voor spouwmuurisolatie met EPS-parels, dan boren wij kleine, stofvrije injectiegaten in het voegwerk. Via deze gaten worden de parels onder hogere druk in de spouw geïnjecteerd. De gemaakte gaten in de voegen vullen wij vervolgens netjes in de juiste kleur, zodat ze amper meer zichtbaar zijn.
Buitenmuurpregnatie
Als aanvulling op het isoleren van de spouwmuur kunnen wij ook je buitenmuren impregneren. Dit biedt nog meer comfort en een mooie besparing op de energierekening. Met ons Nederlandse klimaat zijn de gevels namelijk vaak nat, waardoor vocht in de stenen kan trekken en zo kou op de binnenmuur en schade aan uw gevels kan veroorzaken. Impregneren wij de buitenmuren van jouw woning, dan maken wij ze vochtwerend. Regen en vocht blijft aan de buitenkant van de steen en trekken er niet meer in. Omdat wij het impregneermiddel zorgvuldig aanbrengen met een blokkwast, ben je verzekerd van een volledige dekking en een jarenlange werking.
 • checkmark

  Prettig binnenklimaat

 • checkmark

  Lagere energierekening

 • checkmark

  Hoger energielabel

Jouw woning isoleren, dat is mensenwerk
 • Vraag persoonlijk advies aan

  Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

  Vraag advies aan
 • Prettig binnenklimaat

  Onze hoge isolatiekwaliteit zorgt voor een constante en comfortabele binnentemperatuur het hele jaar door. Hierdoor ervaar je direct meer comfort in je huis, ongeacht het weer buiten. Bovendien helpt isolatie geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.

 • Lagere energierekening

  Na het isoleren hoeven je systemen voor koelen en verwarmen minder hard te werken. Het resultaat? Een aanzienlijke energiebesparing en jouw energiekosten gaan omlaag.

 • Hoger energielabel

  De investering in woningisolatie is niet weg, het is als waarde toegevoegd aan je huis. Als je woning is geïsoleerd met Alpha Isolatie is dit kwalitatieve verduurzaming. Het energielabel van je woning stijgt!

Onze diensten
34 - Alpha Isolatie vloer
ALPHA_Icoontje__Vloer Vloerisolatie
35- Alpha Isolatie bodem
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur Bodemisolatie
26 - Alpha Isolatie dak
ALPHA_Icoontje__Dak Dakisolatie
41 - Alpha Isolatie
ALPHA_Icoontje_Wand Tussenvloer en wandisolatie
Alpha Isolatie - Spouwmuur isolatie Veenendaal-7 kl
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur_Verwijderen Verwijderen verouderde spouwmuurisolatie
Gratis advies Persoonlijk advies, op maat gemaakt
calendar Stap 1. Adviesgesprek

Fijn dat je wilt kennismaken. Zet jij de eerste stap? Bel of gebruik dit formulier. Binnen één werkdag plannen we de afspraak in voor de analyse op locatie.

vergrootglas Stap 2. Analyse en offerte

Onze vertegenwoordiger komt langs bij je thuis. Hij analyseert jouw isolatie-wensen én woning. Je ontvangt een vrijblijvende offerte waar je rustig over na mag denken.

gereedschap Stap 3. Ontvang offerte

In een gratis adviesgesprek adviseren wij je eerlijk over het isoleren van jouw pand. Vraag hier jouw gesprek aan.

Ik ben geïnteresseerd in:

Persoonlijke gegevens