Dakisolatie - Alpha Isolatie
Liquid error: No such theme file 'includes/components/isolatiegilde.plate'
27 - Alpha Isolatie dak header

Dakisolatie

De voordelen van Dakisolatie

De grootste energieverspiller in je woning? Zonder twijfel is dat een slecht geïsoleerd dak. Warme lucht stijgt namelijk op. Is je dak niet geïsoleerd, dan ontsnapt de warmte. Vervolgens moeten je systemen hard werken om de temperatuur aangenaam te houden. Met een goed geïsoleerd dak houd je de warmte vast in de woning. Dakisolatie zorgt dus al snel voor een lagere energierekening.

Vraag persoonlijk advies aan

Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

Vraag advies aan
Comfortabel wonen door het isoleren van het dak

Naast dat je energie bespaart, zorgt goede dakisolatie er ook voor dat je heerlijk comfortabel woont. In de winter dringt de kou van buiten niet door en blijft de warmte binnen. In de zomer blijft je huis juist koeler. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd dak ervoor dat uw woning minder CO2 uitstoot, en dat is natuurlijk goed voor het milieu. Dakisolatie is dus om meerdere redenen een slimme keuze.

Producten voor spouwmuur isolatie
28 - Alpha Isolatie dak
Dakisolatie met PIF thermokussens
Voor het isoleren van daken gebruiken wij PIF thermokussens, die wij naadloos en zorgvuldig tegen het dakbeschot van je woning monteren. Het is niet voor niets dat wij met PIF werken, in plaats van met spuitisolatie in de vorm van PUR-schuim. PIF-thermokussens isoleren beter én bij het aanbrengen komen geen giftige dampen vrij. Daarmee staat PIF voor topkwaliteit.
PIF thermokussens: folie plus luchtkussens
PIF-thermokussens zijn gemaakt van een innovatieve, hoogwaardige folie. Deze folie wordt duurzaam geproduceerd en is honderd procent recyclebaar. Tussen de verschillende lagen folie zitten luchtkussens. Aan de ene kant reflecteert de folie de warmte - iets waar je vooral in de zomer van profiteert. Aan de andere kant zorgen de luchtkussens voor een geleidelijke verdeling van de warmte. Zo is je dak perfect geïsoleerd met PIF thermokussens.
 • checkmark

  Prettig binnenklimaat

 • checkmark

  Lagere energierekening

 • checkmark

  Hoger energielabel

Jouw woning isoleren, dat is mensenwerk
 • Vraag persoonlijk advies aan

  Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

  Vraag advies aan
 • Prettig binnenklimaat

  Onze hoge isolatiekwaliteit zorgt voor een constante en comfortabele binnentemperatuur het hele jaar door. Hierdoor ervaar je direct meer comfort in je huis, ongeacht het weer buiten. Bovendien helpt isolatie geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.

 • Lagere energierekening

  Na het isoleren hoeven je systemen voor koelen en verwarmen minder hard te werken. Het resultaat? Een aanzienlijke energiebesparing en jouw energiekosten gaan omlaag.

 • Hoger energielabel

  De investering in woningisolatie is niet weg, het is als waarde toegevoegd aan je huis. Als je woning is geïsoleerd met Alpha Isolatie is dit kwalitatieve verduurzaming. Het energielabel van je woning stijgt!

Onze diensten
07 - Alpha Isolatie Spouwmuur
ALPHA_Icoontje__Bodem Spouwmuurisolatie
34 - Alpha Isolatie vloer
ALPHA_Icoontje__Vloer Vloerisolatie
35- Alpha Isolatie bodem
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur Bodemisolatie
41 - Alpha Isolatie
ALPHA_Icoontje_Wand Tussenvloer en wandisolatie
Alpha Isolatie - Spouwmuur isolatie Veenendaal-7 kl
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur_Verwijderen Verwijderen verouderde spouwmuurisolatie
Gratis advies Persoonlijk advies, op maat gemaakt
calendar Stap 1. Adviesgesprek

Fijn dat je wilt kennismaken. Zet jij de eerste stap? Bel of gebruik dit formulier. Binnen één werkdag plannen we de afspraak in voor de analyse op locatie.

vergrootglas Stap 2. Analyse en offerte

Onze vertegenwoordiger komt langs bij je thuis. Hij analyseert jouw isolatie-wensen én woning. Je ontvangt een vrijblijvende offerte waar je rustig over na mag denken.

gereedschap Stap 3. Ontvang offerte

In een gratis adviesgesprek adviseren wij je eerlijk over het isoleren van jouw pand. Vraag hier jouw gesprek aan.

Ik ben geïnteresseerd in:

Persoonlijke gegevens