Bodemisolatie - Alpha Isolatie
Liquid error: No such theme file 'includes/components/isolatiegilde.plate'
35- Alpha Isolatie bodem

Bodemisolatie

De voordelen van Bodemisolatie

Heb je last van een vochtige vloer of vocht in jouw woning? Dan is het goed mogelijk dat de kruipruimte hier de oorzaak van is. Is deze ruimte nat of vochtig, dan trekt het vocht van daaruit namelijk door de vloer je woning in. En een vochtige woning is natuurlijk niet bevorderlijk voor het wooncomfort - of voor je gezondheid. Bodemisolatie is dé oplossing.

Vraag persoonlijk advies aan

Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

Vraag advies aan
Pretiger wonen door kruipruimte-isolatie

Bodemisolatie wordt ook wel kruipruimte-isolatie genoemd. Hierbij plaatsen wij een laag isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte, zodat vocht niet meer kan optrekken. Het isolatiemateriaal voorkomt dus dat het vocht uit de kruipruimte via de vloer jouw woning binnendringt. Vocht en schimmelplekken op de muur, een hoge luchtvochtigheid en een muffe lucht zijn verleden tijd. Dat woont een stuk comfortabeler.

Producten voor spouwmuur isolatie
40 - Alpha Isolatie
Kruipruimte-isolatie met bodemparels
Bij kruipruimte-isolatie sluiten wij de bodem van de kruipruimte af met een laag EPS-parels. Deze bodemparels zijn gemaakt van polystyreen, oftewel piepschuim. Dit materiaal is bestand tegen schimmels en vocht en doet zelfs in de kleinste hoekjes van kruipruimtes haar werk. Verder zijn deze EPS-parels heel geschikt voor lage kruipruimtes (< vijftig centimeter). Ook wanneer er water in de kruipruimte staat, zijn bodemparels dé oplossing. De EPS-parels zijn namelijk licht van gewicht en drijven daardoor als een isolerende laag op het water. Bovendien blijft de kruipruimte met parels gewoon toegankelijk.
Bodemparels aanbrengen
Onze monteur brengt in de hele kruipruimte van je woning een laag bodemparels aan, variërend van 19 tot 38 centimeter. Wat in jouw woning precies nodig is, bekijkt onze vertegenwoordiger tijdens een adviesgesprek bij jou thuis. De parels verspreiden we met lagedruk. Zodoende slaan we geen hoekje. Goed om te weten: wij kunnen je kruipruimte al binnen één dag isoleren.
 • checkmark

  Prettig binnenklimaat

 • checkmark

  Lagere energierekening

 • checkmark

  Hoger energielabel

Jouw woning isoleren, dat is mensenwerk
 • Vraag persoonlijk advies aan

  Wat zijn jouw wensen? Welke aanpak heeft jouw woning nodig? Dat ontdekken we in een persoonlijk gesprek. Bel ons of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou.

  Vraag advies aan
 • Prettig binnenklimaat

  Onze hoge isolatiekwaliteit zorgt voor een constante en comfortabele binnentemperatuur het hele jaar door. Hierdoor ervaar je direct meer comfort in je huis, ongeacht het weer buiten. Bovendien helpt isolatie geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.

 • Lagere energierekening

  Na het isoleren hoeven je systemen voor koelen en verwarmen minder hard te werken. Het resultaat? Een aanzienlijke energiebesparing en jouw energiekosten gaan omlaag.

 • Hoger energielabel

  De investering in woningisolatie is niet weg, het is als waarde toegevoegd aan je huis. Als je woning is geïsoleerd met Alpha Isolatie is dit kwalitatieve verduurzaming. Het energielabel van je woning stijgt!

Onze diensten
34 - Alpha Isolatie vloer
ALPHA_Icoontje__Vloer Vloerisolatie
07 - Alpha Isolatie Spouwmuur
ALPHA_Icoontje__Bodem Spouwmuurisolatie
26 - Alpha Isolatie dak
ALPHA_Icoontje__Dak Dakisolatie
41 - Alpha Isolatie
ALPHA_Icoontje_Wand Tussenvloer en wandisolatie
Alpha Isolatie - Spouwmuur isolatie Veenendaal-7 kl
ALPHA_Icoontje__Spouwmuur_Verwijderen Verwijderen verouderde spouwmuurisolatie
Gratis advies Persoonlijk advies, op maat gemaakt
calendar Stap 1. Adviesgesprek

Fijn dat je wilt kennismaken. Zet jij de eerste stap? Bel of gebruik dit formulier. Binnen één werkdag plannen we de afspraak in voor de analyse op locatie.

vergrootglas Stap 2. Analyse en offerte

Onze vertegenwoordiger komt langs bij je thuis. Hij analyseert jouw isolatie-wensen én woning. Je ontvangt een vrijblijvende offerte waar je rustig over na mag denken.

gereedschap Stap 3. Ontvang offerte

In een gratis adviesgesprek adviseren wij je eerlijk over het isoleren van jouw pand. Vraag hier jouw gesprek aan.

Ik ben geïnteresseerd in:

Persoonlijke gegevens